Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Antialergijska vzmetnica Special horse, višina 15 cm

Akcija Novo Antialergijska vzmetnica Special horse, višina 15 cm

Antialergijska vzmetnica Special horse dosega visoke standarde s svojimi odličnimi ortopedskimi in antialergijskimi lastnostmi. Nosilnost vzmetnice je 120 kg. Ležišče je razdeljeno na 7 anatomskih con. Na sredini vzmetnice je deska iz konjsko žimo. To je naraven material, kateri so uporabljali cele generacije nasih prednikov. Konjskežime imajo odlične lastnosti:

- antibakterialne lastnosti

- lahka, zračna deska odvaja vlago

- akumulacija toplote hkrati zračna in material diha

- konjske žime zagotavljajo suho, antibakterialno in higiensko okolico

Jedro jogija je sestavljeno iz  kvalitetene PUR pene s posebnimi lastnostmi (hkrati se prilagaja obliki telesa in mu dodaja potrebno podporo).

3D profilirana PUR pena nežno masira telo. Material je visoke kakovosti in odličnih lastnosti: prožna, elastična, zračna in stalne oblike.

 Antialergijska, zdravstvena žimnica je v pralni prevleki na zadrgo. Prevleka jogija je pralna. Vsebuje antialergijsko termo polnilo.

Dovolj trda vzmetnica za podporo in razvoj otroške hrbtenice. Vzmetnica ima srednjo trdoto.

Vsaka strana vzmeti ima različno trdost. Ležišče SPECIAL HORSE je primerno tudi za odrasle osebe. V naši ponudbi boste našli jogi vzmetnice vseh velikosti. 

Prednosti vzmetnice SPECIAL HORSE:

PUR pena je dovolj prožna in doda podporo pri razvoju hrbtenice otroka.

 različni trdoti 4 - 5 iz lestvice trdot 1 - 7 , kje je 1 mehka 7 trda. 

Vzmetnico lahko naročite tudi v poljubni velikosti "na mero".

Višina jedra vzmetnice:  15 cm

Proizvaja: MPO, Češka

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

285,00 €

, prihranek: 285,00 € (0%)

0,00 €

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...