Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Antialergijska vzmetnica VERONIKA, višina 18 cm

Akcija Novo Antialergijska vzmetnica VERONIKA, višina 18 cm

Antialergijska vzmetnica VERONIKA dosega visoke standarde s svojimi odličnimi ortopedskimi in antialergijskimi lastnostmi. Nosilnost vzmetnice je 110 kg. Ležišče je razdeljeno na 7 anatomskih con.

Jedro jogija je sestavljeno iz  dveh kvalitetenih PUR pen različnih trdot. V predelu ramen so vzmetnice zmehčane,  tako da se rame lahko vbori v peno pri spanju na boku, hkrati jogi poskrbi za potrebno podporo telesu. 

3D profilirana PUR pena nežno masira telo. Material je visoke kakovosti in odličnih lastnosti: prožna, elastična, zračna in stalne oblike.

 Antialergijska, zdravstvena žimnica je v pralni prevleki na zadrgo. Prevleka jogija je pralna. Vsebuje antialergijsko termo polnilo.

Dovolj trda vzmetnica za podporo in razvoj otroške hrbtenice. Vzmetnica ima srednjo trdoto.

Vsaka strana vzmeti ima različno trdost. Ležišče Veronika je primerno tudi za odrasle osebe. V naši ponudbi boste našli jogi vzmetnice vseh velikosti.

Prednosti vzmetnice VERONIKA:

PUR pena je dovolj prožna in doda podporo pri razvoju hrbtenice otroka.

 različni trdoti 3 - 4 iz lestvice trdot 1 - 7 , kje je 1 mehka 7 trda. 

Vzmetnico lahko naročite tudi v poljubni velikosti "na mero".

Višina jedra vzmetnice:  18 cm

Proizvaja: MPO, Češka

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

244,00 €

, prihranek: 244,00 € (0%)

0,00 €

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...