Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Antialergijska zdravstvena vzmetnica MARINA, višina 18 cm

Akcija Novo Antialergijska zdravstvena vzmetnica MARINA, višina 18 cm

Antialergijska vzmetnica MARINA dosega visoke standarde s svojimi odličnimi ortopedskimi in antialergijskimi lastnostmi. Nosilnost vzmetnice je 120 kg. Ležišče je razdeljeno na 5 anatomskih con. Komfort vzmetnice določa tudi nadstandartna višina vzmeti 18 cm. Vzmetnica MARINA je bila oblikovana v sodelovanju z ortopedi tako da z inovativno tehnologijo vzmeti iz pene v plastih se HR pena v profilu prilagaja telesu in hkrati zagotavlja prezračevanje ležišča. Zdravstvena vzmetnica je namenjena za vse ko prekomerno sedijo ali obremenjujejo hrbtenico. Jedro žimnice je sestavljeno tako da se hrbtenica sprosti. 

Jedro jogija je sestavljeno iz  kvalitetnih HR pen s posebnimi lastnostmi (hkrati se prilagaja obliki telesa in mu dodaja potrebno podporo).

Profilirana HR pena nežno masira telo. Material je visoke kakovosti in odličnih lastnosti: prožen, elastičen, zračen in stalne oblike.

 Antialergijska, zdravstvena žimnica je v pralni prevleki na zadrgo. Prevleka jogija je pralna. Vsebuje antialergijsko termo polnilo.

Dovolj trda vzmetnica za podporo in razvoj otroške hrbtenice. Vzmetnica ima srednjo trdoto.

Prednosti vzmetnice MARINA:

HR pena je dovolj prožna in doda podporo pri razvoju hrbtenice otroka.

Material HR pena (hladno stiskana pena) je dobil ime po tehnologiji izdelave. HR pena je bila postopoma razvita iz PUR pene. Ta material odlikuje prilagodljivost, stabilnost oblike, dolga življenska doba. HR pena ima celice z debelejšo steno in bolj odprta struktura materiala zagotavlja odvajanje prekomerne temperature in popolno zračenje ležišča.

 Trdota 4 iz lestvice trdot 1 - 7 , kje je 1 mehka 7 trda. 

Vzmetnico lahko naročite tudi v poljubni velikosti "na mero".

Višina jedra vzmetnice:  18 cm

Proizvaja: MPO, Češka

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

305,00 €

, prihranek: 305,00 € (0%)

0,00 €

Razpoložljivi dodatki

  • Nepremočljiva rjuha bela Nepremočljiva rjuha bela
    od 28,00 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...