Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Otroška vzmetnica VIOLA NATUR

Akcija Novo Otroška vzmetnica VIOLA NATUR

Antialergijska in zdravstvena vzmetnica VIOLA NATUR dosega visoke standarde s svojimi odličnimi ortopedskimi in antialergijskimi lastnostmi. Nosilnost vzmetnice je 120 kg. 

Jedro ležišča je sestavljeno iz  kvalitetene PUR pene visoke gostote, katera je prilagodljiva obliki telesa in mu dodaja potrebno podporo.

Profilirana PUR pena nežno masira telo. Pena je visoke kakovosti in odličnih lastnosti: prožna, elastična, zračna in stalne oblike. Oblikovana žimnica zagotavlja zračnost in prožnost ležišča. Na sredini jedra ležišča je vložena kokosova plošča z naravnim lateks mlekom. Kokosova plošča je zelo kvaliteten in zaželjen dodatek zdravstvenih ležišč v kolikor regulira zračnost, trdost vzmetnice. Kokosovo vlakno je naravno. 

 Prevleka jogija je na zadrgo in je pralna. Prevleka vzmetnice vsebuje antialergijsko termo polnilo.

Optimalno trda vzmetnica za podporo in razvoj otroške hrbtenice. Vzmetnica ima srednjo trdoto.

 

Prednosti vzmetnice VIOLA NATUR:

Naravna kokosova plošča.

Performacije skupaj s kokosovimi vlaknami zagotavljajo prezračevanje vzmetnice in s tem preprečajo razvoju mikroorganizmov.

 Kvalitetna pena visoke trdote je dovolj prožna in doda podporo pri razvoju hrbtenice otroka.

 Srednja trdota 4 iz lestvice trdot 1 - 7 , kje je 1 mehka 7 trda. 

Zagotovljena stalnost oblike in višine vzmetnice na dolg rok.

Preverjeni, varni materiali znanega izvora. Izdelano na Češkem.

 

Vzmetnico lahko naročite tudi v poljubni velikosti "na mero".

Višina jedra vzmetnice:  15 cm

Proizvaja: MPO, Češka

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

280,00 €

, prihranek: 280,00 € (0%)

0,00 €

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...