Pojdi na glavno vsebino
Prijava

100% naravna otroška vzmetnica KOKOSIK 120 x 60 cm

Akcija Novo 100% naravna otroška vzmetnica KOKOSIK 120 x 60 cm

100 % naravna vzmetnica sestavljena iz naravnih kokosovih vlaken obdelanih naravnim lateksovim mlekom. Kokosova plošča kot naravni material zagotavlja trajno prožnost, jogi se ne lomi. Ležišče ima idealno togost in velja za odlično podporo pri za razvoju hrbtenice dojenčka. Kokos s svojo strukturo preprečuje nabiranju prahu iz interjera. Naravne vzmetnice so zelo pomembne za majhne uporabnike z alergijami. Prevleka vzmetnice je tudi antialergijska, na zadrgo. Prevleka ležišča je pralna. Higiena in udobnost spanja sta zagotovljena na 100%! V naši ponudbi so tudi nepremočljive rjuhe velikosti 120 x 60 cm na gumico iz 100% bombaža. 

Na izbiro imate 3 vrste prevlek na zadrgo

MEDICO prevleka - antialergijska prevleka iz kakovostnega stretch blaga. Prevleka prešita z votlim vlaknom zagotavlja higieno in udobje med spanjem. Prevleka na zadrgo, pralna do 60 st. C.

HealthCare prevleka - nepremočljiva prevleka iz frotirja. Antialergijska prevleka hkrati odvaja paro in je nepremočljiva.

Medicinska prevleka - antialergijska prevleka zagotavlja vodoodpornost, hkrati odvaja vodno paro. Prevleka je pomivatelna in pralna do 95 st. Celzia.

Višina vzmetnice: 6 cm

Vzmetnica je v pralni prevleki.

Pri naročilu ležišča KOKOSIK dobite popust na nepremočljivo rjuho ali bombažno rjuho po izbiri!

Skupaj in kavalitetno! = Podpiramo naravo in zdravje!

120,00 €

, prihranek: 120,00 € (0%)

0,00 €

Razpoložljivi dodatki

  • Nepremočljiva rjuha bela Nepremočljiva rjuha bela
    od 18,00 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...