Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Vzmetnica HORSE DREAMS GOLD

Akcija Novo Vzmetnica HORSE DREAMS GOLD

Žimnica je ena z najbolj ekskluzivnih in priljubljenih vzmetnic v svetu. Konjske žime se uporabljajo več kot 100 let in nenehno potrjujejo edinstvene lastnosti žimi. Konjske žime so iz konjske grive ali repa. Žime so popolnoma naraven material, kateri nepoškoduje konje! Žime so lahke, imajo sposobnost kumulacije toplote. So prilagodljive obremenitvi in se vrnjejo v prvotno obliko. Žime odvajajo vlago s čem ohranjajo higieno postelje.

Bioenergetiki trdijo da žime odklanjajo patogenske zone od postelje. Srednja plast jedra vzmetnice je iz vlaken AGAVE (sukulent). Plošča AGAVE doda podporo, zračnost in prožnost.

Performirane deske iz naravnega kavčuka (LATEX) so narejene na ekološko prijazen način v Srednji Ameriki. Dodajajo optimalno togost, odvajajo vlago (znoj iz telesa), so odporni proti bakterijam in glivicam.

Vzmetnica HORSE GOLD DREAMS - naravna zdravstvena, antialergijska vzmetnica z dolgo življensko dobo je sinonim zdravega in udobnega spanja.

Priporočana teža uporabnika: 120 kg

Višina vzmetnice: 18 cm

Vzmetnica je v pralni prevleki.

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

450,00 €

, prihranek: 450,00 € (0%)

0,00 €

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...