Pojdi na glavno vsebino
Prijava

O nas

Dobrodošli v naši trgovini otroskepostelje.si!

Dobrodošle vse bodoče mamice, mamice, babice, otroci in njihovi očiji, dediji, strici, tete, botre, sestre, bratci ... skratka vsi, ki želite za svoje najmlajše pravo posteljo in najboljšo vzmetnico.

Dobrodošli vsi, ki ste prišli izpolnit želje svojih sanjačev o postelji dirkalniku, gasilskem avtu ali kočiji... Za vas bomo našli in naredili vse kar je v naši moči. Posredujte nam svojo idejo, željo in se zanesite na nas.

Kakovost naše ponudbe je preverjena z večletnim sodelovanjem s proizvajalci in z zadovoljstvem naših strank.

Smo zelo ponosni na našo ponudbo postelj - rabite posteljo za enega, dva ali tri? Rabite posteljo veliko, majhno? Rabite posteljo leseno, belo, rumeno ali slikano? Prosim, samo izberite.

Majhna sedežna garnitura pride tudi prav, ni pretežka in otrok si jo sam namesti tam kje jo trenutno rabi.

Komoda z Disney junaki sama pokliče razmetane igrače in vi boste ob delo. Ja, v naši trgovini je veliko idej kako polepšati dan. Vse kar pri nas naročite, pripeljemo k vam!

Specializirani smo za prodajo otroških postelj in vzmetnic, kjer je naša glavna prednost široka izbira (tudi nestandardnih) dimenzij. V spletni trgovini boste našli tudi posteljnino, pohištvo, igrače in otroško opremo za vaše malčke.

Naši dobavitelji prihajajo predvsem iz Češke, Slovaške in Poljske. Vsi so uveljavljeni proizvajalci s strogo preverjeno kakovostjo izdelkov. V Sloveniji do sedaj niso bili prisotni.

Sedež podjetja je na Slovaškem.

Prijetno nakupovanje Vam želim!

Eva Halašová, direktor podjetja MATY d.o.o., Podružnica Stari trg ob Kolpi

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...