Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Antialergijska vzmetnica ADRIA, višina 17 cm

Akcija Novo Antialergijska vzmetnica ADRIA, višina 17 cm

Antialergijska vzmetnica ADRIA dosega visoke standarde s svojimi odličnimi ortopedskimi in antialergijskimi lastnostmi. Nosilnost vzmetnice je 120 kg. Vzmetnica ima 2 različne trdosti. 1 strana ležišča je iz 7 conske visokoelastične pene, katera se prilagodi temperaturi in pritisku telesa. Dodan je sloj iz 100% naravne kokosove plošče za optimalno togost in prezračevanje vzmetnice. Druga stran vzmetnice je trdša in je razdeljena na 5 con. Kvalitetna termično obdelana PUR pena doda odlično podporo telesu in zagotavlja udoben spanec v pravilnem položaju. Uporabljeni materiali prepričajo efekt "lavorja". 

3D profilirana PUR pena nežno masira telo. Material je visoke kakovosti in odličnih lastnosti: prožna, elastična, zračna in stalne oblike.

 Antialergijska, zdravstvena žimnica je v pralni prevleki na zadrgo. Prevleka vsebuje antialergijsko termo polnilo.

Dovolj trda vzmetnica za podporo in razvoj otroške hrbtenice. Vzmetnica ima  višjo srednjo trdoto.

Prednosti vzmetnice ADRIA:

PUR pena je dovolj prožna in doda podporo pri razvoju hrbtenice otroka.

 različni trdoti 4 - 5 iz lestvice trdot 1 - 7 , kje je 1 mehka 7 trda. 

Vzmetnico lahko naročite tudi v poljubni velikosti "na mero".

Višina jedra vzmetnice:  17 cm

Proizvaja: MPO, Češka

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

325,00 €

, prihranek: 325,00 € (0%)

0,00 €

Razpoložljivi dodatki

  • Nepremočljiva rjuha modra Nepremočljiva rjuha modra
    od 28,00 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...