Pojdi na glavno vsebino
Prijava

100% naravna otroška vzmetnica KOKOSIK

Akcija Novo 100% naravna otroška vzmetnica KOKOSIK

100 % naravna vzmetnica sestavljena iz naravnih kokosovih vlaken obdelanih naravnim lateksovim mlekom. Kokosova plošča kot naravni material zagotavlja trajno prožnost, jogi se ne lomi. Ležišče ima idealno togost in velja za odlično podporo pri za razvoju hrbtenice dojenčka. Kokos s svojo strukturo preprečuje nabiranju prahu iz interjera. Naravne vzmetnice so zelo pomembne za majhne uporabnike z alergijami. Prevleka vzmetnice je tudi antialergijska, na zadrgo. Prevleka ležišča je pralna. Higiena in udobnost spanja sta zagotovljena na 100%! V naši ponudbi so tudi ne premočljive rjuhe velikosti 120 x 60 cm na gumico iz 100% bombaža. 

Višina vzmetnice: 7 cm

Vzmetnica je v pralni prevleki.

OPOZORILA V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017

- V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice

- Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje).

- Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm.

- Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

 

130,00 €

, prihranek: 130,00 € (0%)

0,00 €

Razpoložljivi dodatki

  • Nepremočljiva rjuha bela Nepremočljiva rjuha bela
    od 28,00 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...