Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Otroška vzmetnica BABY NATURAL

Akcija Novo Otroška vzmetnica BABY NATURAL

Antialergijska vzmetnica je sestavljena iz plasti Bio pene in morske trave. Naraven material morska trava zagotavlja zračnost vzmetnice, odvaja vlago in preprečuje nastajanju plesni. Aromoterapeutske lastnosti morske trave imajo blagodejni učinek na zaspavanje in mirno spanje. Bio pena s svojo prijetno mehkobo dodaja dojenčku občutek topline in vabi k mirnemu spancu. Pralna prevleka je nepremočljiva in hkrati zračna.

 

Višina vzmetnice: 7 cm

Vzmetnica je v pralni prevleki.

 

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

Izdelek smo začasno umaknili iz naše ponudbe, zato ga v tem trenutku ne morete naročiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...