Pojdi na glavno vsebino
Prijava

Otroška vzmetnica KUBIK

Akcija Novo Otroška vzmetnica KUBIK

 Zdravstvena otroška vzmetnica iz kvalitetne obstoječe poliuretanske pene v pralni prevleki podpira pravilen razvoj hrbtenice dojenčka in dodaja potrebno mehkobo za udoben spanec.

Višina vzmetnice: 7 cm

Vzmetnica je v antialergijski pralni prevleki.

V ponudbi imamo tudi nepremočljive rjuhe iz bombaža v velikosti 120x60 cm ali 140x70 cm.

prevleka Medico - antialergijska prevleka, na zadrgo. Prevleka pralna do 65 st. Celzia

prevleka HealthCare - nepremočljiva prevleka iz frotirja. Antialergijska pralna do 95 st. Celzia.

prevleka Medicinska - nepremočljiva in pomivatelna prevleka pralna do 95 st. Celzia.

Vzmetnice manjših dimenziji za zibelko po naročilu. Za vsako velikost vzmetnice imamo v ponudbi bombažne ali nepremočljive rjuhe.

OPOZORILA: V sklopu Evropskega Standarda SIST EN 16890:2017 - V otroški posteljici ali viseči posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice - Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice (zibelke ali viseče postelje). - Dolžina in širina notranje velikosti postelje morata biti takšni, da razmik med vzmetnico ter stranicami in konci postelje ne presega 30mm. - Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka in uporabljajte le nadomestne dele, ki jih je odobril proizvajalec.

Izdelek smo začasno umaknili iz naše ponudbe, zato ga v tem trenutku ne morete naročiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...